SUOSITUKSET:

IMG_9242 (1)
”Olen opiskellut kuluneen vuoden 2020 Kainuun ammattiopistossa luonto-ja ympäristoalan perustutkintoa. Olen siis tällä hetkellä lopputyötä vaille valmis hevospainotteinen luonto-ohjaaja. Työssäoppiminen on iso-osa perustutkintoa, joten työssäoppimispaikka täytyi valita huolella. Lisäksi paikan täytyi sijaita Kangasniemellä, jotta pystyin tekemään sitä muiden töiden ohessa. Aikani vaihtoehtoja mietittyäni totesin, että Annukka Rainion Eläiniloa-yritys olisi varmasti monipuolisin vaihtoehto. Olikin ihan mahtavaa, kun Annukka otti minut työssäoppimaan ja totesimmekin, että pystyn tekemään myös kaikki näytöt Annukan yrityksessä. Tutkintoon kuului luonnossa ohjausta, erityisryhmien ohjausta luonnossa ja hevosten hoitoa sekä liikutusta. Pääsin tekemään Eläiniloa-yrityksessä monipuolisesti näitä kaikkia sekä oppimaan kaiken lisäksi myös hieman eläinten koulutuksen perusperiaatteita ja istuntapainoitteista ratsastusta. Eläiniloa-yrityksessä sain siis rennossa ja positiivisessa ympäristössä oppia paljon uutta ja kerrata jo aiemmin opittua. Kiitos lempeästä ja ystävällisestä ohjauksesta Annukka! ❤️”
Anna
Harjoittelija
Kiitokset paljon sinulle, kun pääsin lyhyelläkin varoitusajalla eläinilolle työharjoitteluun. Sain opinnotkin siihen malliin että pääsin valmistumaan. Sain sinulta paljon tietoa liittyen yrittäjyyteen ja yrittäjänä toimimiseen. Oli todella mukavaa päästä mukaan ratsastustunneille avustajaksi ja siten lähemmäksi hevosia, jotka itselleni ovat tärkeitä. Pääsin myös mukaan heppakerhoon ohjaajaksi.
Janita
Harjoittelija
Parasta on Annukan ystävällisyys ja se, että saa olla hevosen kanssa. ♥
Sara 11-v
Mukava paikka, innostava ja positiivinen ilmapiiri, suosittelen lämpimästi 😊
Ruut Minkkinen
Tietävä, taitava ja tavoitteellinen opettaja, suosittelen!
Kirsi Laitinen
Eläiniloa on toiminut minulle työssäoppimispaikkana eläintenkouluttaja opinnoissa. Harjoittelu on ollut todella monipuolista ja olen saanut osallistua Annukan omien eläinten koulutukseen sekä seurata asiakkaiden eläinten kouluttamista. Annukka on aidosti läsnä asiakkaiden kanssa ja jaksaa varmasti kuunnella heidän mielipiteitä. Vahva suositus niin koulutusapua tarvitseville kuin alanopiskelijoillekin.
Virve Haajanen
Eläintenkouluttaja harjoittelija
On ollut mukavaa oppia laittamaan poni ratsastustunnille ja puhdistamaan itse kaviot. On ollut kiva oppia ohjaamaan ponia ilman talutusta. Tykkään ravaamisesta ja talutuslenkit maastossa on mukavia. Aloitin ratsastuksen vuosi sitten. Aino 7v.


On ollut ilo oppia uudenlaista näkökulmaa ratsastukseen ja hevosmaailmaan Annukan luona. Täällä olen saanut iloita harrastuksen huippuhetkistä, sekä tukea myös luopumisen tuskassa. Kiitos Annukalle yhteistyöstä ja ihanasta ilmapiiristä. Täällä on mukava harrastaa äidin ja tyttären. Issikat ovat lähellä sydäntäni. Susanne Rämänen
Susanne ja Aino Rämänen
Iloista, ystävällistä, asiantuntevaa ja ammattimaista kokonaisvaltaista palvelua! Erittäin vahva suositus!
Riikka Nousiainen
5/5
Ystävällinen ja tervetullut vastaanotto oli, kun saavuimme tänne valmennukseen
Anne Kärkkäinen
5/5
Ihana paikka. Tunsin oloni tervetulleeksi ja palvelu pelasi. 😍😊
Sini Ryymin-Murtorinne
Olin Eläiniloa:lla TET-harjoittelussa viikon. Viikko oli mukava ja työntäyteinen. Sain tehdä kivoja juttuja ja tunsin olevani hyödyksi, joka tottakai oli mukavaa. Välillä tein hommia yksin ja välillä taas Annukan kanssa yhdessä. Päiväni olivat noin 6 tunnin mittaisia. Tulen Petäjävedeltä, joten matkoihin kului paljon aikaa päivittäin, mutta onneksi Annukka oikein iloisena minua kuskasi juna-asemalle. 😉 Töihini kuului aika paljon tarhojen puhdistusta ja yleistä siistimistä, mutta sain myös liikuttaa hevosia, osallistua koulutustunneille ja olla mukana tyttöjen heppakerhossa. Yhtenä päivänä kuuntelin Annukan kanssa mielenkiintoisen nettiluennon. Näin hyvin millaista on Annukan arki yrittäjänä ja keskustelimme muutenkin yrittäjyydestä. Viikko oli monipuolinen ja sain testata erilaisia asioita ja eläinten kanssa touhuaminen oli tietysti mukavaa. Ilmapiiri oli hyvä ja asiakkaat mukavia. Viikon jälkeen lihakset olivat hieman kipeänä, mutta olin erittäin tyytyväinen valintaani tulla tänne. Sain tehdä käytännön työtä ja ainakaan tylsää ei tullut. Kiitos Annukalle, että sain mahdollisuuden tulla tutustumaan paremmin työhösi ja sinulla oli aikaa näyttää ja opettaa minulle uusia asioita. Työn iloa ja mukavaa joulunodotusta!
Aada
Tet- harjoittelija
Meillä oli suomenhevosemme, Lahjan kanssa lastausongelmia ja ajan mittaan ongelmat vain pahenivat. Osin varmaan myös siksi, että aina kun hevosen kanssa oli lähdettävä johonkin, alkoi jo itsekin olla huonoilla fiiliksillä, kun tiesi että kopitus ei todennäköisesti tule sujumaan ongelmitta. Aika pian siinä lastaustilanteessa “paloi hihat” itse kultakin ja sehän vain sitten pahensi tilannetta entisestään. Olin hevosasioissa tutustunut eläintenkouluttaja Annukka Rainioon, mutta minulla ei kuitenkaan ollut tarkkaa kuvaa mitä eläintenkouluttaja oikeastaan tekee? Lähinnä tuli mieleen Tuire Kaimio, joka kouluttaa eläimiä erilaisiin elokuvarooleihin. Soitin kuitenkin Annukalle ja kysyin voisiko hän kenties auttaa tällaisissa ongelmissa? Sovittiin tapaaminen ja aloitettiin intensiivinen koulutusjakso, joka jatkuu edelleen. Tämä on ollut erittäin mielenkiintoinen matka, jossa myös hevosenomistajat ovat oppineet tosi paljon uutta hevosen käyttäytymisestä. Ennen kaikkea oppinut lukemaan hevosen elekieltä, millä se kertoo meille tunnetiloistaan. Koulutus on mielestäni vahvistanut myös ihmisen ja hevosen välistä suhdetta, koska huomaan ajattelevani enemmän kaikissa muissakin jutuissa asioita hevosen kannalta, vaikka ei olisi mitään ongelmaakaan. Koulutusjakson aikana Lahja- tamma sai vielä varsan joka tekee koulutuksesta entistäkin mielenkiintoisempaa. Ja koska itsellä ei ole aikaisempaa kokemusta varsan kasvattamisesta, olen saanut siihenkin tosi arvokkaita neuvoja Annukalta.
Riitta ja Matti Makkonen
Tulin Eläiniloa- yritykseen TET-harjoitteluun kahdeksi päiväksi. Työharjoittelun aikana pääsin hoitamaan tallia ja hevosia, auttamaan koulutuksessa, avustamaan ratsastustunnilla, ja seuraamaan Annukan työtä. Eläinten-ja etenkin hevosten ystävänä oli hauskaa päästä seuraamaan mitä kaikkea hevosten hoitoon ja eläinten koulutukseen kuuluu. Pääsin siivoamaan karsinoita ja pihattoa, laittamaan heiniä ja vettä hevosille, kouluttamaan koiraa, auttamaan hevosen koulutuksessa, ja ajamaan ponilla. Sen lisäksi, että töiden tekeminen oli mukavaa, oli virkistävää päästä olemaan paljon ulkona, ja eläinten lähellä. Opin myös paljon uutta eläinten koulutuksesta, ja hevosten hoidosta, (paljon enemmän kuin koulun penkillä olisin oppinut.) Ei ole hankala keksiä TET-paikkaa ensi vuodelle!
Pinja
Tet- harjoittelija
Tykkään kovasti käydä heppakerhossa, kun siellä pääsee ratsastamaan ja välillä saa leikkiä kavereitten kanssa. Annukka ja Aada on mukavia. Ja koiria on kiva silittää. Sanni 10 vuotta.
Sanni
Ihana paikka ja mahtava heppakerho muksuille 😍 ja Annukka on ihanan rauhallinen ohjaaja.
Anu Pylvänen
Ihana paikka! Asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja lämminhenkistä palvelua! 💛
Jenni Moilanen